luni, 1 iunie 2009

Cum sa ìncepi o Afacere pe Internet plina de succes?

Ìn primul rand trebuie sa stii ca dorinta de a da startul unui business online care sa ìti asigure un venit cel putin egal sau mult mai mare decat venitul realizat dintr-un salariu, este laudabila si face parte din firea unui Antreprenor mai degraba decat din cea a unui angajat
.
Chiar daca esti angajat acum undeva in sistemul privat sau bugetar, nu e un lucru rau, ìnsa prezenta ta pe acest site (care "vorbeste"despre business-urile online) te recomanda ca a fi un om plin de initiativa si afirmare. Nu conteaza daca ai cunostinte de "informatica" sau nu (nici eu nu stiam prea multe acum trei ani ) totul sta ìn determinare,munca si creativitate.
Cunostintele asa-zis "tehnice" vin pe parcurs, dar nu sunt neaparat necesare atunci cand ìncepi.
O alta problema care cere atentie chiar de la ìnceput, este alegerea tipului de afacere, si aici ne referim la profilul activitatii pe care o veti desfasura.
Cel mai esential factor de reusita este alegerea tipului de "business" ce te caracterizeaza cel mai bine, si aici ma refer la faptul ca treauie sa faci ceea ce iti place si ceea ce crezi ca e mai usor pentru tine.
Daca vei cauta pe Google vei vedea ca exista o sumedenie de oportunitati si promisiuni de afaceri online, ìn spatele carora se ascund de cele mai multe ori numai ìnselatorii, sau chiar daca sunt legale, ele nu va confera un venit imediat ci unul ce ìntarzie sa apara si ìn al carui efort de generare veti consuma (veti pierde adica) atat timp cat si bani, iar rezultatul nu se va ridica nici pe departe la asteptarile avute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu