luni, 1 iunie 2009

Cum sa "copii" la toate examenele si sa iei nota maxima?

Totusi aceasta "asa-zisa" copiere nu este decat traditionalul act de ìnvatare pus ìn practica ìn asa fel ìncat cel ce exerseaza aceasta metoda va obtine rezultate remarcabile.
Metoda ìn consecinta este relativ simpla ìnsa presupune urmarea ìndeaproape a indicatiilor ce urmatoare:
1. Pentru a putea "copia" dupa cum am spus, la fel ca ìn cazul metodei "traditionale" trebuie sa aveti suportul dupa care transcrieti foarte clar ìn fata ochilor.
2. In varianta propusa de noi, avem nevoie sa vizualizam textul respectiv ìn mod virtual ìn minte, lucru de altfel posibil numai prin ficsarea foarte clara a informatiilor!
3. Partea cea buna a lucrurilor consta ìn faptul ca nu trebuie sa memorati nimic ci doar sa aplicati o regula stricta ce va va duce usor la rezultatul dorit.
4. Iar regula este sa cititi respectivul text sau respectiva carte ìn asa fel ìncat ìn momentul ìn care va ridicati ochii de acolo, sa mai vedeti ìnca ìn fata toata pagina respectiva sau cartea orientandu-va ca pe o harta!
5. Facand acest lucru de cel putin trei sau cinci ori veti observa ca mintea d-voastra ìncepe deja sa structureze continutul orientandu-se foarte bine din punct de vedere vizual.
6. Si ìnsfarsit concluzia noastra este ca aplicand aceste norme, fireste si cu ceva exerciu vom ajunge sa "copiem" la propriu, ìnsa din memorie, tot ce ne dorim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu